Dugnad til glede for vaktmesteren

En god gjeng dugnadsklare foreldre, ansatte og barn stilte opp på dugnad på Kongshaugen, lørdag 21. september. Her var det rikelig med både arbeidslyst, positivitet, pågangsmot, kaker og god prat.

Stort sett alle nøt finværet og så ut til å kose seg storlig, med mer eller mindre givende oppgaver, noen mer enn andre. Men jeg personlig er veldig takknemlig for alt som ble gjort og vil rette en stor takk til alle oppmøtte. Det å kunne samles og kjenne på et slikt samhold og glede over å kunne bidra til at skolen skal se bra ut er virkelig storlig å få oppleve.

I løpet av dagen ble det skrapt og malt, skrudd kabelkanaler, trekt kabler og montert projektorer og høyttalere, gravd etter rør og til dels kappet og fjernet, takrenner renset for mengder med jord og gress, diverse oppsamlet skrot ble fjernet fra bomberommet (til undertegnedes store glede) og mengder med kake ble fortært. Det kan ikke nevnes mange nok ganger hvor rørt mitt støvete vaktmesterhjerte ble av en personlig hilsen på gulrotkaka, snakk om svar på forespørsel.

Bomberommet har plutselig blitt mer tilgjengelig, og jeg ser fram til å kunne boltre meg i lagerplass, rommene i skolebygget har blitt kvitt flere skrikende malingsflekker, grupperommene er så og si ferdigstilte, takrennene på gymsalbygget kan sende vannet ned i nedløpene, i stedet for i hodet på vaktmester og lekkasjen inn i kjelleren er forhåpentligvis løst om ikke alt for lenge.

Nok en gang, takk for all god innsats! Og til dere som ikke hadde mulighet til å komme, så kommer det tider etter disse, med dugnad, kaker og en smørblid vaktmester som drikker kaffe.

Vaktmester Sigurd Brennsæter